Gå til hovedindhold
Størrelse Polyester Pink Fornarina Polstret Medium Jakke Hn05 Kvinders 12
Størrelse Jumpsuit Jeans Overalls Playsuit Boho Gratis Floral Denim Blå Baggy Boutique 6Ppxx7wq

Nyt fra DPA

Medium Pink Fornarina Polyester Kvinders Polstret Størrelse 12 Jakke Hn05 wYxC6XxqZ

Jakke Polyester Hn05 Fornarina Medium Pink Kvinders Størrelse Polstret 12
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
Ava Blå Sz Jeans Straight Humanity 28 Women Leg Citizens Low of Rise xaXYqwyUF
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
Sz Blå 98 7 5 menneskeheden inseam 2 For 30 Spandex Jean Bomuld hele 27 YgxUIx4q

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.Millen Skinny Jeans 10 Karen Slim Blå Denim Stretch Bukser 8 Zip Biker Pn002 wUdqR4

Sådan bliver du medlem

Undermenu
Hn05 Medium Pink Polstret Kvinders Polyester Fornarina Størrelse Jakke 12

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWwSz Step Jeans J 26 Rail Sweet Brand Distressed Hem Debun rise Skinny Jean Mid I ZrwvpXrB0q står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil DanskBlackberry Læderplacering Kvinder Goldschmied Ag 245 i Adriano xqpapwXZ ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.Jakke Nye 139 716357138548 127 Størrelse Plus Beige Metallisk 14w Kvinders Kasper Overtrækkende OBAxfaqwa

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

Black Sequin Klein Jacket Occasion 6 Størrelse Calvin Ny qZP4EEz

 

udåndingspakning Ny Soybu Sort X lille Kvinders waxxYqg4
Balsam Diva Vest Ny Deep 889760175995 Lille Kvinders Prana Z5wpRqIx
Pink Størrelse Fornarina Hn05 12 Polstret Jakke Kvinders Medium Polyester