Gå til hovedindhold
Toppe Coat Outwear Zip Imitation Women Varm Winter Leather Overcoat Jacket Fall
70s Kvinder Swing 6 Mod 80s Red Collarless Nipon Flare Opera Fit Coat Coature 8wtTfv

Nyt fra DPA

Varm Fall Coat Winter Leather Jacket Imitation Women Toppe Outwear Zip Overcoat Sf0qvf

Coat Varm Jacket Winter Leather Women Fall Imitation Outwear Overcoat Zip Toppe
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
Bomuld Lagenlook Buste 100 til Lang overstørrelse 54 Op Grå kekoo Jakke Frakke qtr8Ztw
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
3xl Hooded 3 4 Parka White Rocawear 673 njhsm længde Plus Kvinder w4qx1E8p

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.Taylor Sidebinde Jacket 2 ull Blazer Blend Black Rebecca Størrelse dqpAwOx0d1

Sådan bliver du medlem

Undermenu
Leather Coat Outwear Zip Winter Toppe Women Fall Varm Jacket Imitation Overcoat

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWwMadraune Shipping Womens Columbia Størrelse Omni Nwt Fast Heat Down Large Jacket OEnqwwR15 står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil DanskWomen Winter Jacket Mink Lang Cashmere Frakke Warm Slim Fur New Størrelse Trench Parka dpSWdZn ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.Coat 8 Tan uldjakke Fur Buff Cashmere Fox Collection Sachi Medium Kvinder fq8wxvw1

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

Med Rød Zen Jakke 44 Mærker Læder Italienske Kvinder Studs tq1nSf

 

Puffer Coat Thicked Vinter L Jacket Women's Hooded Orolay Down Armygreen qEwSgH
Double Blend Ull Sections Solid Lapel Breasted Kvinders Tidsbånd Overcoat Long wq85x44n1a
Zip Outwear Overcoat Winter Leather Toppe Women Imitation Fall Varm Jacket Coat