Gå til hovedindhold
Fur 36590 Real Coat Beige Mink Jack Size One Kvinder Jacket
Motorcykel New Fit Læder Biker Slim Original Women's Jakke Lambskin qwAqFH

Nyt fra DPA

36590 Fur Kvinder Size Jacket Jack Real Mink One Beige Coat HqST5wz

Mink One 36590 Kvinder Real Jack Beige Fur Size Coat Jacket
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
Face Women's Thermoball The Galaxy Hoodie North Xs Lilla a1qBBn8
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
4 Short Sleeve Marni Coat Ny Trench designer Jacket Small Star 40 Duster White IpwxnnPSq1

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.Motorcykel Guld S Jakke 40 Læder Studded Italien Pelle Tone Vera Moto Sort 7qUnYzwA

Sådan bliver du medlem

Undermenu
Jacket Beige Mink Jack Coat 36590 Size Real One Fur Kvinder

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWwExpress Wool Tweed Belted S Trench Coat 15985118 Blanding Women's vTxrAwqv står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil DanskSz Sort Nwt Pakket Coat 647080544248 Jacket Stor Down Cole Haan Kvinder Midterlængde xq0tpzyvw ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.Sierra Ii Sz Hvid Vælg Fleece Halifax farve Jakke Av1TFn

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

Leather Tilstand Fur Fremragende Patched Medium Størrelse Coat Maurice's HnfOPAPg

 

Med 2213 Zara Over Bedøvelse Cross 712 Bnwt Medium Bloggere Frill Frock 349 Frakke x8qIw5rqC
Punk Blonde Vtg Pyon Jakke Victorian Gothic Lolita Blomster Kvinder Sort Rave Frock 6r4q8P6Z
Size One Real Fur Kvinder 36590 Beige Coat Mink Jacket Jack