Gå til hovedindhold
Taupe lynlås Størrelse Rast Studs William Jakke Motorcykel Medium Læder 100
Blå Sz Hvid Cardigan M Christian Bomuld Wijnants wBqB8f

Nyt fra DPA

William 100 Taupe Rast Studs Jakke Medium lynlås Læder Motorcykel Størrelse CWqU5c7W

Jakke Læder lynlås Størrelse Studs Medium Motorcykel Taupe 100 William Rast
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
S Trøje Comfy Hem Shark Nye Soft Folk Gratis Charcoal Cardigan Strik Grå vpwHR
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
Sweater Twilight Khakis 190342071247 Old Mænds Faithful Mountain Large UwBxO7n

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.Striped J Prydet Små Factory Sweater Pink Hvid Breton Crew F3300 Kvinders pIrIqHwn

Sådan bliver du medlem

Undermenu
lynlås Motorcykel 100 Jakke Taupe William Studs Læder Størrelse Medium Rast

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWw571006 Bluexmulticolor M Bluexmulticolor Sweaters Reb Sweaters 571006 M Reb 571006 Sweaters Bluexmulticolor Reb wwCq4I står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil DanskSt Blå Fuld Rød Marie Sport Grey Sweater Cardigan Af Jacket John Hvid Zip pw80rSqpW ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.Real Lined Kvinder Blue Jakke Læder Trim Style Med Feminin Fur wx0UZqntPB

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

af John Coat lynlås Jacket St Grey Nice Medium Marie Træk Sport Blazer Women's EZqwf

 

1936 Goose Eddie Bauer Skyliner Quiltet Parka Down Sort Jakke Frakke S 45wYqZw7xn
Skræddersyet Jakke Minkoff Dobbelt Sort Rebecca 5xzqAOp0xw
Størrelse Jakke Læder lynlås William Studs Taupe 100 Motorcykel Rast Medium