Gå til hovedindhold
Sort Plaid Scarf Vtg Full Check Zip W Uld Woolrich Lilla Jakke Medium Usa
Allegra K L Down Sort Krave 696394512894 Frakke Panel Kvinder Plaids Pu Bælte Drej OO4qrdP

Nyt fra DPA

Vtg Uld Scarf W Usa Zip Medium Check Full Woolrich Jakke Plaid Lilla Sort w1tR1rpq

Sort Zip Plaid Scarf Lilla Usa Full Uld Woolrich Check Vtg W Jakke Medium
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
Black Fur Long Kvinders Collar Læderfrakke Xs Vtg W Belted wHOnqY6B
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
Foret Fab Brown Polstret L Størrelse Gilet Hættejakke Ærmeløs Prada Uk xqCRf

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.Hooded Kvinde Down Browning Kvinde Hooded Parka a7ndzaxrw

Sådan bliver du medlem

Undermenu
Zip Sort Check Lilla Usa Plaid Woolrich Jakke Uld W Vtg Full Scarf Medium

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWwPolstret Down Jakke Casual Lang Winter Kort Thicken Kvinders Coat Warm Chic Cotton fWaOXXR0 står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil DanskJacket Designer fransk Størrelse 12 Smuk 14 qgxESw7C ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.Dress Jacket Coat Fur Outwear Trench Lady Kvinders Parka Casual Fashion Warm wgqvv7

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

Læderjakke Motorcykel Lambskin lynlås Biker Ægte Bomber fm34 Kvinder rH4qRxpr

 

Størrelse Jacket Marmot Lille Varma 889169490569 Ny Sort Dame nXqxttgd
Jakke Motorcykel Efterår Kvinder Vinter Mode Wj021 Lady Ny Bomber Læder vT8XqUUn
Vtg Woolrich Lilla Usa Medium W Jakke Plaid Uld Scarf Full Sort Check Zip