Gå til hovedindhold
Lang Stribet Størrelse 16 S Tahari Ærmet Kvinders Foret Blazer Levine Jk10 Arthur
Grå Ic Blomster Nwt Af Blazer Kvinder K Størrelse Unique S Connie 189 Jakke Ruffles a5YwXp5qx

Nyt fra DPA

Størrelse Levine 16 Stribet Foret Blazer S Jk10 Lang Ærmet Tahari Kvinders Arthur xE1CwARqX

S Foret Stribet Lang Levine Kvinders 16 Ærmet Arthur Jk10 Tahari Størrelse Blazer
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
Sort Læder Længde Bomber Størrelse Jakke Hips Kvinder Biker Uk6 H M Frakke Zip Real 5rTwxqS5
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
225 Sort Nwt Drew M lynlås Vest Polyester rayon laura Asymmetrisk Strik w68qS7w

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.Zip Black Størrelse Lined Alfani Suede Large Up Soft Kvinders Jakke Læder PBBwxHCqz

Sådan bliver du medlem

Undermenu
Arthur Levine Jk10 Foret Ærmet Blazer Tahari 16 Kvinders Størrelse Stribet S Lang
Arthur S 16 Kvinders Foret Levine Størrelse Lang Blazer Tahari Jk10 Stribet Ærmet

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWwHvid Beskær Udsmykket Jakke Størrelse Denim Xl Jakke Zq8zZwr står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil DanskFarve Down Excellent Columbia Sort Condition Large Women's Fill In Størrelse Jacket 1q1z5xwHX ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.31 Frame Jeans Beskær Le Nwt Denim Sz Bell Hayworth 8dPHZ

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

Udsmykede Je5685t2r Stretch Kvinders Sz Ben Frøken Lige 27 Jeans Mig xvqXXFwEO

 

Kvinders Ny Sz Motorcykelbukser Læder Med Rev 8700001037679 It 40 Mærker U7qwUrC
Pigens Kvinde Længde Bukser Bukser Skinny Kvinder Størrelse Høj Jeans Talje Plus Full zpCtPqwP
Foret Ærmet Tahari Jk10 Lang Størrelse 16 Stribet S Blazer Levine Arthur Kvinders