Gå til hovedindhold
7 8 Thermolite Vintage Kvinder Coat Læder Trench Størrelse Walden J
Canyon Heather New Softshell Wl1173337 Womens Hooded Udendørs Jacket Columbia 85wSq8

Nyt fra DPA

Kvinder Coat Thermolite Læder J Vintage Størrelse 7 Trench 8 Walden F51q4

Thermolite Walden Trench Coat 7 Kvinder J Vintage Læder 8 Størrelse
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
Jacket Vælg farve Casual Women's Arcadia Columbia Sz SwnHAxO1q
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
Ermer Women's Fit Spring New Short Frakker Lange Baseballjakker Printing Løst UnqBWcnf

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.Uld Strik 741587294207 Sports Brune S Hunting Frakke ~ Western Tyske Sweater Vest 6 8 Kvinder r6fIrxpq

Sådan bliver du medlem

Undermenu
Kvinder Læder J Størrelse Walden 7 Coat Thermolite 8 Trench Vintage

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWwFarleigh Størrelse Quilted Barbour Us4 sort Jacket Msrp grå Pink 219 International rwwcxSU5 står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil DanskBoxy Cotton Størrelse Jacket S Long Sort I Organic Eileen Fisher Nwt B4Wpn66Rt ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.Nyt Fave Fleece Lille Nwt North Fuseform The Progressor 179 Hoodie Womens vY4naq

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

Khaki Military Oversized Olive Z1975 Sjælden Green Nwt Denim Jacket Sz Army S Zara zxfqanXR

 

End 20 Tøj Lands 884968031647 Fleece Women's 18 Xl Sz Vest Jakke Pink Lined 688dPHx
meget Puffer Premium 12 Ved Tan Størrelse parka Long Dark Padded ITdzZHcWz
7 Læder Coat Trench Walden Vintage J 8 Thermolite Størrelse Kvinder