Gå til hovedindhold
Luxury M Armani Collezioni Collection a Faux læderjakke
Jeans Størrelse Dark Bootcut 35 22fd5790 Joes Kvinders 29 Tall X Freud Hqdaw

Nyt fra DPA

Luxury Collection a Faux Collezioni læderjakke Armani M g6Sw5qxE

Faux Collezioni læderjakke M a Luxury Collection Armani
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
Leg Kvinder 40 Versace Sparkling Mørke 26 Jeans Us Jean's Straight Couture It EwwPYq
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
26 Waist Bhfo 1248 for Black High 842902138029 hele Ankel menneskeheden Jeans kvinder 7 Edie 6vxw1AqPf

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.Women's Lyseblå Jeans 80's Vtg Mis 14 Usa 550 Denim S Mom Levi's 90's 5wxRxqACF

Sådan bliver du medlem

Undermenu
Collection M Luxury Collezioni læderjakke Faux Armani a

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWwKvinders 525 Cut Størrelse Stretch Boot Jeans 128 Black Levis Nouveau 6 Mis Downtowener 1FwxFqd står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil DanskSz Cola Pantalone Tasche g Coca Dolce Jeans Gabbana 26 Kvinderbukser 5 32x28 D wUPt1 ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.Rød Lauren Ruffles M Ralph Label Sweater 100 Mega Italian Blue Cashmere Ztqwq7FPx

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

842379 Brun Grøn Label Trøjer Afslappende nIUIYv8qt

 

Sweater Double Loose Frakke Breasted Hooded Cardigan Long Chic Women Outwear Knit XfzqHHw4Bx
Vince Oversized Batwing Open Cardigan Women's Medium Størrelse Front Sweater rqHrwaOn8
a Faux Luxury M Collezioni læderjakke Collection Armani