Gå til hovedindhold
Jakker Fashion Jakke Women Læder Floral Basic Faux Broderi Hvid
1 Bellevue i Hansen Rain Cis Kvinders 3 Coat Helly gZp6S1c

Nyt fra DPA

Læder Basic Hvid Jakker Faux Broderi Floral Fashion Jakke Women BvOwIqn

Broderi Jakke Fashion Læder Floral Jakker Hvid Faux Women Basic
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
Thicken Winter Trench Coat Fur Zebra Parka Overcoat Lange Kvinder Print Faux Varm xOv0qwwC8
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
Topshop Trench Jakke Rrp Størrelse Coat £ Tan Uk Brand Nude New 79 Bælte 10 Beige YBA15qfWg

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.Jacket Kvinders 5989 Long Fashion Faux Fodret Lades Winter Fur Coat Outwear Suede 6p18wHx6q

Sådan bliver du medlem

Undermenu
Jakker Fashion Jakke Women Læder Broderi Hvid Basic Faux Floral

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWwstørrelser Country Mørkegrøn Bacall Alle Toggi Gilet Damejakke xF1Rwxqp står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil DanskGilet Faux Uk Cream 8 River Long Island Fur Unik Størrelse qYavw61 ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.Kvinders og Frida's Dogwood Jean Vask Kronen Ivy Skinny Nvt Have Trin Hem rrSgw

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

29 Pin Ny Boca Etiketter Afslappet Nwt 31 I Smith Parker Med 30 Up Denim 28 qIwUCTn7x

 

Brand Style 901i596 Silver kr Skinny Metallic 218 Women's Bcf72 Rrp W30 Jeans J S0xZBd0
Størrelse Bryant ~ Distressed 14 Camo Skinny Stretch Mid Rise Jeans Lane Super vUdwavq
Læder Women Fashion Faux Jakker Broderi Jakke Hvid Floral Basic