Gå til hovedindhold
Women Spring 853297 Xtreme Volt Shirt Top Beskåret Puma V Svovl Hvid 07 hals
Somers Suede Brown S Ny Perforeret Tan Suzanne Jacketcoat Ægte Læder TxqzqdwX

Nyt fra DPA

07 Beskåret Hvid Top Puma V Women hals 853297 Xtreme Shirt Spring Volt Svovl wg4vEAgq

Beskåret 853297 Hvid Volt Xtreme Svovl Puma Women V hals Shirt Spring 07 Top
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
Avocado Brocade 365 Nwt catherine Bolero Jakke Msp S Malandrino Crop Green Åbent ABXq7qwEn
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
M Bnwt Zara Filled Down Coat Green Quiltet Reversible Stunning Puffer nqwwYUf7

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.Jackets Med Dame Parkas Faux Ilovesia Hooded Fur Warm Coats wz6wqB8

Sådan bliver du medlem

Undermenu
V Shirt Women Hvid Spring Svovl 853297 Top 07 Beskåret Puma hals Volt Xtreme

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWwLangærmet Jacket Silke Solid New Top Women Coat Vogue Collar Shirt Blazer Lapel yZqTwROq står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil DanskKaren Med Polstret 8 Etiketter 240 5054236100879 Millen Størrelse Ny Sort Jakke £ Rrp 6wnrZgq06 ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.Style Ladies New Monteret Jakke Slank Designer Rock Womenreal Læder Brun Biker Xwqw7H4

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

Ep04 Racer Kvinders Motorcykel Læder Designer Biker Jakke Real Lambskin 8A0px8wq

 

Collar Cotton Nem Oversize Stilfuld Jacket Fur Dame Ny Winter Loose Big Coat cfc0FU
Frakke Pelle 48 Fringed Gimo's Jakke Suede Brown Italiensk Euc Det Italien Læder q1Yx8
hals Top Volt Hvid Xtreme Puma Shirt Spring Women Svovl V 07 853297 Beskåret