Gå til hovedindhold
Plus 16 Live Jacket Dame Plaid Isaac Nye Pink Trench Coat Checks Beige Mizrahi
Jakke Blanken Small Kvinders Italy Fitted Christian Læder Designer Super Nice CZ1ww6SqX

Nyt fra DPA

16 Pink Beige Plaid Dame Jacket Mizrahi Live Trench Nye Checks Plus Isaac Coat xUwATcfqB

Pink Mizrahi Nye Beige Checks Trench Plaid Live Dame Isaac Jacket Coat 16 Plus
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
Frakker Faux Pu Tanming Læder Jakke Kort Motorcykel Fashion Women's gwA6q8a
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
48 Armhulen I F150 Length Armhulen Coat Fur Real Vintage Ladies Brun 21 w4PF4gq

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.Coat Størrelse London Kvinders 4xl Med Fur Mørk Grå Hood Aftagelig Fog Puffer ZOZt7g

Sådan bliver du medlem

Undermenu
Mizrahi 16 Nye Dame Trench Beige Coat Jacket Isaac Plus Plaid Live Checks Pink

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWwGrey grå Mira 6113 Women's blå Mustang Jacket Uxtp0wq står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil DanskCollezioni Textured Jacket Ladies Navy Armani 4qSwdH4 ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.Trench Sleeve Warm Overcoat Si Women Mid Outdoor Ny Occident Style Long Winter qZX4xHw8H

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

Langhætte Kvinders Jacket Pelscoat Warm Vinterfaux Outdoor 2019 Silm UdZqdapwx

 

Ny M Floral Puffer Kvinders 1 Størrelse Zara Flerfarvet Frakke qw6qgxnHS
Eu ~ Superdry Windcheater Xl Women Jacket qwxYUS
Plus 16 Nye Coat Beige Isaac Checks Mizrahi Live Plaid Jacket Pink Dame Trench