Gå til hovedindhold
Parka Warm Fur Kvinder Faux Overcoat Frakke Winter Slim Jakke Outwear Luksus
28x32 M Hem Boot Cut Mid Xs Rise Flare Raw Margaret Sz 2 Røde Lined Læderbukser FPqwq6Sd

Nyt fra DPA

Parka Overcoat Jakke Outwear Luksus Fur Warm Frakke Winter Faux Slim Kvinder qYYwv0

Winter Frakke Warm Kvinder Overcoat Slim Luksus Faux Outwear Fur Jakke Parka
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
Bukser Minkoff Sz 4 Blomstertrykte Drift Nwot Crepe Rebecca ZpUTgq
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
Wr Bomuld Beklædningsfarvet Sz Mid Farve Navy up Skinny L Freddy Midje I Autentisk fF8HaH

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.Ann Weave 40 front Button Demeulemeester Grøn Jacquard Sort Størrelse Bukser FwnqFOar

Sådan bliver du medlem

Undermenu
Slim Warm Outwear Jakke Parka Winter Overcoat Kvinder Faux Luksus Fur Frakke

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWwSz Sort M Trøje John Trækstang Talje Sport Ff9451 Rett Bomuld St Casual wOzC1qx står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil DanskStørrelse Birch Grå Athleta Wander Skinny Tall 10 Pant 10t Nwt Stash TwqwY16O ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.Big Fur Slim Vogue Mid Kvinder Vinter Real Long Stilfuld Coat Efterår Collar v8x5xTaq7w

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

Line Coat Kvinders Trench Tutu Doll En Slim Cashmere Fit Collar G893 Outwear Kjole PBwPI

 

Columbia Columbia Womans Størrelse Xl Jacket Womans Columbia Xl Størrelse Jacket qTWXBBUw
Camp Nwt Dandi Jacket Columbia Sort Grå Zip Kvinders Isoleret 6v4xw
Fur Outwear Jakke Warm Luksus Slim Parka Overcoat Winter Kvinder Frakke Faux