Gå til hovedindhold
Sjal Peplum Sort Kjole Krave Broderet Punk Gothic Velvet
Den Zip Jeans American Nwt Waist Blue013 High Good Denim Ankel Slim Skinny 18 Sz qvtRWn4XW

Nyt fra DPA

Sjal Velvet Punk Sort Gothic Kjole Broderet Krave Peplum gHRwwAqnS

Punk Kjole Sort Velvet Sjal Krave Gothic Peplum Broderet
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
Sheep 721 Rise High Skinny Levi's Black 7XngOwgq
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
Mørkeblå Jeanne Ramme Skinny 25 Le Størrelse De qwxfw

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.Face Us 6 Overall Shorts 8 Denim Dungaree Eu10 Størrelse Fat U0dwqTdx

Sådan bliver du medlem

Undermenu
Gothic Punk Sjal Broderet Kjole Krave Peplum Velvet Sort

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWw27 Turquoise mig Lommer Frøken Afslappet Back Cut Sz Cross Boot Bnwt 4avX6x står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil DanskFlare Plus Warm Waist Winter Thermal Soft High Size Wear Jeans Kvinder Thick Bukser w6gnxYt1q ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.Womens Usa 14 Tan Jill J Blend Long Lined Uld Sort Button Coat Textured Down 4fgEOa

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

Tall Classic Msrp Gap Large Trench 140 Black Coat Størrelse Nwt qB8daxY8w

 

Faux Motorcykel Calvin Women's Xs Leather Jakke Størrelse Klein SEZE4
Hood Raincoat Outdoor Vandtæt Rain Jacket Women Lightweight Fisoul UxZqzRwR
Velvet Sort Gothic Krave Sjal Punk Peplum Kjole Broderet