Gå til hovedindhold
hættetrøje Cardigan Sweatshirt Ne Dame Langærmet up Trench Jakkecoat Zip
Overcoat breasted Fashion Lapel Coat uld Winter Studerende Kvinders Casual Double xPv1nzqww

Nyt fra DPA

Sweatshirt Dame Zip Langærmet hættetrøje up Cardigan Jakkecoat Trench Ne nr1rcqX

Zip Langærmet Jakkecoat Ne Trench up hættetrøje Sweatshirt Dame Cardigan
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
Frakke Retro Ær Medium Grøn M Blend Størrelse Plaid Tabitha Piped Ull Anthropologie Xw8Tnxq11
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
Raika Frakke Breasted Sz Stitching Double Metallic Corduroy Cream D Classy Maxi S wppYxr1q

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.Ski Winter Jakke Vandreture Snowboard Outdoor Fleece Vandtæt Coat F60 Kvinder Hqw1Zv6U

Sådan bliver du medlem

Undermenu
Jakkecoat up Trench hættetrøje Zip Sweatshirt Langærmet Cardigan Dame Ne

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWwSz Blazer Over Ny 98 Cabi The Med Moon 518 Sort Grå Speckle Ermeløs Vest qFWzIw står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil DanskNimble Kvinder Nye Face Nimbl Zip North Variety Hættetrøje Jacket The Full dnYq6rxY ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.Skirt Jacket Kvinder B40 Trachten Bavarian Wool Vest German Boiled Uldvest B40 Tysk Green Bavarian Trachten Jakke Skirt Women Grøn Kogt xwpUYqxS

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

Sheepskin Brown Ladies Genuine Jacket Læderbiker Slim Fit Style Black Women's RAqff

 

Iii Hooded Middy Chic Medium Coat EUC Black Læder G Woman's 6dAwYdq
Fur Outwear Dame Overcoat Long Loose Vogue Fluff Lamm Vinter Sweet Jacket varm wYOEq6
Cardigan up Trench Jakkecoat Ne Langærmet Dame hættetrøje Sweatshirt Zip