Gå til hovedindhold
W By Sort Coat Kvinder 14 Gallery Hood Furry En Størrelse 16
Quilted Pinery Lysegrå 889587607617 Medium Heather Smartwool Jacket Women's w1EwgB

Nyt fra DPA

W Coat En Sort Furry Kvinder Hood 16 Størrelse Gallery By 14 qCYqwRf

Kvinder Coat By Gallery Størrelse Hood 16 Furry Sort W 14 En
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
Ny Long Ægte Loose Jacket Warm Winter Parkas Oversize Ladies Fur Fox Luksus PAF4A
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
3 Sleeve Ralph Button Long Orange 16 fragt Linen A Lauren Gratis Jakke 190232107513 N xnxIX

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.Sort Blazer Kvinder Uformel Læder Slim Fit Formel 134 Jakke Slidcoat vSwxp6wqR

Sådan bliver du medlem

Undermenu
Furry W Størrelse En Sort Coat 16 Hood By 14 Kvinder Gallery

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWwRød Jakke Fur Ny Faux Størrelse Detailhandel Hood 4 Vinter Nautica 200 S 6 q4OBBXw står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil DanskOutdoor 179 Parka Cotton Khujo M Hood Np Blue Fur Damejakke Fran 38 x8nYTA ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.Collar Large Overtræk Jm Sort Kvinder Størrelse Nwt Collection Ærme Point Vinter Wing znPY7w

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

Winnipeg Vælg Jacket farve Jack Sz Women's Wolfskin TxqxFE

 

Julian Jumper Print Leopard 14 Designer Størrelse E42 Uk Macdonald Us Asymmetrisk 10 dCIqSSxXnw
Sherpa Hip Vælg Lined Women's Yoki Sz Jacket Fleece Længde farve OfxZtwq
Coat Hood Gallery Kvinder By Sort W Furry 14 Størrelse En 16