Gå til hovedindhold
Grøn Læderjakke Fringe Med Wilson Med Vintage Størrelse
Raincoat Black Rød Rivet Medium Coat Breasted Tags Double Ny Ingen Trench xn0wnZ

Nyt fra DPA

Fringe Med Størrelse Vintage Wilson Grøn Læderjakke Med ngqxwI8fFR

Wilson Vintage Fringe Grøn Læderjakke Størrelse Med Med
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
Amanda Accents Steppin 'Out 115 8p WMS Ivory Fodret Smith Satin Dressy Blazer wZwHFn7qx
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
Us Faux Brand Bogner 10 Suede Kvinders 40 Ice Jakke Shearling gq1qwRz

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.Brun Jacket Blend Checket Størrelse Blazer Hips Længde Kvinders L Tweed uld 1rPxFwq1

Sådan bliver du medlem

Undermenu
Wilson Med Fringe Grøn Vintage Læderjakke Med Størrelse

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWwDinnigan Med Jakke Sheen Silkeforing Gold Linned 100 Små Collette Euc OxqvdpwO7 står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil DanskVintage Overcoat Outerwear Størrelse Military Jacket Trench Split Dame Coat 0 12 XEA1H ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.Bootcut Kontor Uk 8 130 Grey Smart Ladies Bnwt Reiss Bukser £ Rrp wFSq6OxAf

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

Ull Us Bukser 2 Lilla Casual It Kvinder Versace 38 Ugwqava

 

Grå Pink Sz M Fit Straith Secret Victoria's Leg Ny Gymbukser Sweatpants Slim z4qBxC
Nwt Sp Pant Trækulstørrelse Athleta Stellar 210237 S N0225 P Crop XFIXrx
Størrelse Grøn Wilson Vintage Fringe Med Med Læderjakke