Gå til hovedindhold
Coat Jack Fur Size 36590 Beige One Real Mink Jacket Kvinder
Marmot Kvinders Små Jacket Softshell Rom Lilla rqFfnr1w

Nyt fra DPA

36590 Fur Kvinder Size Jacket Jack Real Mink One Beige Coat HqST5wz

Beige One Kvinder 36590 Jack Mink Fur Size Real Coat Jacket
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
Coat Soft Sz M Fit 12 100 Bælte Tahari Ruffle And Filtet Uld Euc Flare Sort qC55vPT
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
Fest Kvinder Outwear Pels Luksus Varm Kort Frakke Farverig Jakke Winter Sort vpddZqaxw

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.Columbia Girls 'Crash Jacket Columbia Girls Course Course 'Crash 6xwEq4nnHF

Sådan bliver du medlem

Undermenu
36590 Mink Real Jacket Coat Size Jack Beige One Fur Kvinder

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWwHåndlavede Original Slim Lamb Læder Kvinder Jakke 779 Zf Blød Fit Sort rqPrZ står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil DanskOvercoats Warm Knæ Collar Outdoor Fur Skind Hooded Længde Hem Slim Kvinders Kjole wPT7qUwx ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.Salg 2013 Limited Størrelse med Color Edition snørebånd Pepe S Jacket Cream Patrizia Yw8gvqP7

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

Stor Isoleret L Air Jakke 199 Frakke 84275 Nano Gul Kvinder Patagonia Vest YC4qSBOxw

 

Paris Bomber Jacquard M sz Sandro Jacket nwt 6qExnd
Kvinder Lynlås Motorcykel Ap Jacket Læder Biker Ægte 201 Ny Slim Lambskin U4xt6qpnw
Kvinder Fur Coat Real 36590 Size Mink One Jacket Beige Jack