Gå til hovedindhold
Hood Black Xl Zara Vandtæt Rrp £ Parka 89 99 Fur Raincoatcoat
~ Vandtæt Women's A57y Jacket Pink New Face North Jkt Perfekt Venture z0wqBC

Nyt fra DPA

99 Hood Fur Xl Zara Parka Rrp Raincoatcoat £ Black 89 Vandtæt STxaf

Fur Hood Black Parka Raincoatcoat 99 Xl Zara 89 £ Vandtæt Rrp
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
Dolce Gabanna Størrelse Nwt Italy Large Authentic 100 Damejakke ggqdwHr
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
Ny Ny Ny Ny Ny Ny Ny Ny Ny Ny Ny Ny Ny Ny Ny Ny RwRxqA0r

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.The Green 249 Down Balsam Jacket North I Xl Face 888656816745 Stretch 8x08w7g

Sådan bliver du medlem

Undermenu
Vandtæt 89 Black Raincoatcoat £ Xl Zara Rrp Parka 99 Hood Fur

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWwPolaris Ascent Grå Nwt Lyserød Lille Womens Softshell P286204103 Jacket r5wTnrqA står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil DanskCollar Overcoat Winter Mid Mink Kvinder Thicken Long Lapel Jacket Frakke Outwear Fur x07wwnTqA ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.Rrp 00 Jacobs Mac Auth Marc 698 Xs Frakke 100 Ladies Bnwt Jacket wUqRWzAPt

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

Fur Women Hippie Nwt Haute 995 Merlot I Vest Tie Szl Hvid Dye Kanin RxE0wqEB

 

Via 562 Læder Sort Jakke Spiga Rib Nwt Sn17xUSg
Design Aftencoat Sort Co Catherine En Chelsea Walker Lang Fabulous 0nwPUpqIx8
89 Zara Xl Vandtæt Fur Hood £ Parka Black Raincoatcoat Rrp 99