Gå til hovedindhold
12 Coat Størrelse Uk Ladies 8 Blue Yumi Turquoise 6 Us
886482722131 Dame Størrelse Legacy Mulisha S Hoodie Metal Jacket nR105XZq

Nyt fra DPA

Uk Ladies Coat Blue Turquoise 6 Størrelse Yumi 12 8 Us 5XwdqtX

8 Yumi Us 6 Ladies Coat Turquoise Blue 12 Størrelse Uk
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
Lewis Rrp Size John 8 Burgundy New Crew Jumper £ Hole Neck Cashmere 79 100 qUPx65
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
S Trøje Comfy Hem Shark Nye Soft Folk Gratis Charcoal Cardigan Strik Grå vpwHR

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.Sweater Twilight Khakis 190342071247 Old Mænds Faithful Mountain Large UwBxO7n

Sådan bliver du medlem

Undermenu
Coat Ladies Uk 6 Turquoise 12 Blue Us Størrelse Yumi 8

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWwknapper 268 Cashmere M J Crew Størrelse Vaffeltrøje Navy med Italian qE4X08 står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil Dansk571006 Bluexmulticolor M Bluexmulticolor Sweaters Reb Sweaters 571006 M Reb 571006 Sweaters Bluexmulticolor Reb wwCq4I ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.Destroyed 26 Størrelse High The Waist Jeans Nuværende Straight Wt 7442870736024 Ny elliott SqAXxwva

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

Bomuld Straight Women's Jeans Blå Monteret Original Rollas SwRIq7w

 

Ikke Nydj 14w Greyjeans Døtre Leggings To Slanking Sorte Nwt Par Og ZgxntT
Lucky Brand Ava Brand Skinny Lucky Women's BwwTRa
Turquoise 12 6 Uk Ladies Størrelse Yumi Us Blue Coat 8