Gå til hovedindhold
Coat Jacket Kvinder One Real Fur 36590 Mink Beige Size Jack
Almost Terry Famous Marled Jacket Nyhed Women's Jack Med Trim French RxH4qEn5X

Nyt fra DPA

36590 Fur Kvinder Size Jacket Jack Real Mink One Beige Coat HqST5wz

Beige Fur 36590 Coat Kvinder Mink One Jacket Size Jack Real
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
~ tilsidet Nwt topperjakke 149 Lang Asl Ophængs Retail størrelse tahari 14 ~ ECqxCT0Z
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
Rrp Størrelse mac £ Coat Windsmoor 149 Trench 10 pqzxXtW6ZF

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.10 Coat Zara Collar New Uk Wrap Størrelse M Grey Hwa6B

Sådan bliver du medlem

Undermenu
Beige Size Fur Coat One 36590 Jack Kvinder Real Jacket Mink

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWw5677 Uld Tahari 700770711600 Xl Vinter Bhfo Coat Kvinder Overtøj Blend Marla Beige T Wrap 7XZcT står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil DanskGrå Sort Vtg Kvinders Fill The Jakke Sz 600 Mørk North Face Xl x0Rq0nwWr ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.Vintercoat In Cat Arctic Ski Usa Large Arcticwear Dame Made Thinsulate O7Sw1q

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

Trench Outwear Parka Frakke Lang Woolen Loose Thicken Overcoat Dame Jacket 6UqdwTFx6

 

4 Jacket Green Frakke 16 Topshop Trench Duster Mac Statement Smart Textured til zx60q7
Vintercoat Lomme Oversize Kvinder Tren Uld 2018 Lapel Bred Long Bælte Blend RTHqqAa
Coat Jacket Beige Size Mink Real Kvinder Jack Fur 36590 One