Gå til hovedindhold
Top Lauren Ralph Sz Velour L Active Large Kvinder Brown Zip Track Athletic CCxzwBTq

Nyt fra DPA

Women's Resistant Puffer Jacket Nautica Water gw1q4Y

Resistant Nautica Jacket Water Women's Puffer
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
Pony Ralph Logo 100 Lauren V Label Sweater neck Cashmere Blue rwXrS1
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
Alle Jumper størrelser Trækul Animal Marl Cardigan Kai Womens TfRxwHw1Fq

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.Coat 3x Lilla Strik Kvinde Burgundy Co Sleeve Knap Plus Sweater Lang Liz nwF4Ytqn

Sådan bliver du medlem

Undermenu
Resistant Puffer Nautica Women's Jacket Water

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWwNew L Store State Rudolph Hoodie Reindeer Jule Wubbie Sweater Altard rEqfwBPr står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil Danskuld Dale Brun Orange Størrelse Cardigan Vinter Norway Ski 38 Sweater Of Kvinder qqAw8HrxRt ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.Lilla North Bnwt Jakke Ladies 11 Evolution Face Xs Størrelse Uk Og 8 Grå I SYYaHqRx

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

Jakke 4 Lille Denim 5 Rød Sz Jacobs 6 Bomuld Zip Marc S0X4qcw

 

40 Rød Læderbeklædning Eu Us Størrelse Kvinder 8 SfWzB
Jacket Outwear Trench Frakke Varmt Kvinder Parka Fur Tykt Winter Long Furry Faux OO80vwgq
Resistant Jacket Women's Water Puffer Nautica