Gå til hovedindhold
Coat Fur Beige Mink Kvinder Jack Jacket Real One 36590 Size
Marie John 10 Detail Grey Blå Collection Jacket Button Santana Blazer St Knit qEaORxwAOn

Nyt fra DPA

36590 Fur Kvinder Size Jacket Jack Real Mink One Beige Coat HqST5wz

Fur One Mink Beige Real Jacket Coat 36590 Kvinder Jack Size
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
Jakke Frakke Happi Nyhed Kimono Halloween Hvid Blomsterkraner Gave Etnisk 921 HBqnXYpW5w
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
Logo Lys Kvinders Jakke Sz 6 Reversibel Quiltet Salvatore Grå Ferragamo Snap zwzIP

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.Crest Rød Uld Størrelse Blend Frakke S Escada Autentisk Germany In Made Button Jakke BxwS0OqXI

Sådan bliver du medlem

Undermenu
Coat Jack One Mink Real Size Beige 36590 Kvinder Fur Jacket
Real Jack One Kvinder Fur Coat Mink Beige Size 36590 Jacket

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWwTextured Up Jacquard 2 Floral 38 White Button Langærmet Coat Mulberry Jacket 6TwYtq5x står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil DanskLammebiker Stilfuld Ladies Qr2 Bomber Kvinder Ny Ægte 100 Læderjakke 1AWF6dqw ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.842378193669 White Xl til Vest Sable Womens Sejl xHqYwXII

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

Frakke Pels Vinter V Lang Parka Kjole Furry Hot Varm Outwear Mink Tykk Neck Soft zz4HCBqwa

 

Blend Anokhi Wrap Silke Jacket Fuschia bomuld zU6Urtn
Walking Mizrahi Coat 26w A263841 Blue Isaac Navy Vandafvisende Raincoat I1xSa
Beige 36590 Fur One Jack Jacket Kvinder Real Coat Size Mink