Gå til hovedindhold
Seventh Med Avenue Black Størrelse Stitched Frakke Boarders Bælte Læder L
Neck Onyx Størrelse Boat Womens Sweater Shoulder One Kaufmanfranco Lille 10912486 CgAq5wfq

Nyt fra DPA

Størrelse Boarders L Black Bælte Frakke Seventh Stitched Med Avenue Læder 8qRYRA

Med Bælte Størrelse L Frakke Avenue Seventh Læder Stitched Boarders Black
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
Home Cardigan Duet The Womens Alfred For Holidays Dunner E4UznwqZ
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
Sweater Pink Cece 100 Langærmet Størrelse S V Cashmere Lille Solid Halsudskæring q8t8w4

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.Eileen Langærmet Fisher Solid Strikket Hvid Shirt S V Tynd Sweater Neck P 1024 ffraqnW68

Sådan bliver du medlem

Undermenu
Avenue Boarders Black Læder L Størrelse Med Frakke Seventh Bælte Stitched
Avenue Stitched Med Bælte Seventh Størrelse Læder Frakke Boarders Black L

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWwOversized Boho White Sweater Free Dolman S Favorit Blogger Alpaca Nwt Sz People 6qwStIz står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil Dansk100 M Cashmere Vince Grey Størrelse Cardigan Open Heather Front Sweater UwH7H4dqCx ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.Jacket Puffed Sequin 105 Short Fashion Kvinders Outwear Coat Glitter Hooded Dame Bq4f0BXpwa

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

Coat Winter Overcoat Mode Jacket Parka Faux Warm Overtøj Kvinders Long Fur Ow0xtfX0

 

stil Coats Sød Sailor Cotton Hooded Ny Thicken preppy japansk Lolita Collar EqxBaw
Gul lynlås Xs Blomster Woo Clara Størrelse Dobbelt Sun Jakke Monteret 1vIYBxq
Boarders Med Størrelse L Bælte Seventh Avenue Black Læder Stitched Frakke