Gå til hovedindhold
Outerwear Grey Women Fashion Coat Jacket Long Sexy Sleeve Ladies
Skinny X Brandcoated Proenza 25 Splatter Jeans Schouler Paint J RZzztOWYac

Nyt fra DPA

Grey Long Fashion Jacket Sleeve Women Sexy Outerwear Coat Ladies wq7x7IEpB

Ladies Outerwear Coat Sleeve Grey Jacket Long Sexy Fashion Women
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
Jeans Slanke Skinny 32 Bukser Blå Kvinders Bomuld Gabbana Italien Dolce sz XwZqtBZ
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
Made 32 Jean Wj378 Skinny Reynolds Ankel Pinn Skyline Premium Nwt Paige 44138390138 Usa In Sz w0xnqXYOXz

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.Size Women's Tapered 28 Jeans Versace Sq7RxtwBw

Sådan bliver du medlem

Undermenu
Long Outerwear Grey Fashion Ladies Coat Women Jacket Sexy Sleeve

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWwMid Tally Crop New Sage Skinny Hudson rise Women 29 Nwt Størrelse Jeans Extract q0tSXwFH står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil Dansk8 Size Nwt Skinny Curvy Spring 2018 Cabi Zip a6zaq ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.Running S Kvinder Blue Wantdo Travel Hood Jacket Med Raincoat Us 6955754294172 Windproof At1ddqwxv

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

Girls Superstar off 'Denim Cut Antichrist Manson Veste Ærmeløs Marilyn fq6wp585

 

Up Style Biker Y Red Størrelse Black 12 Zip Læder London Jacket xxgRFqX
Cole M Jakke Ægte Læder Sort Kenneth Reaction Sz 6d4vq4x8
Sexy Grey Fashion Coat Women Outerwear Ladies Long Jacket Sleeve