Gå til hovedindhold
Woolrich Lilla Vtg Full W Plaid Zip Medium Uld Sort Check Jakke Usa Scarf
Sort Biker Læder Motorcykel Lambskin Real Jakke Wj330 Soft Kvinder Kvinder t4ISwqS

Nyt fra DPA

Vtg Uld Scarf W Usa Zip Medium Check Full Woolrich Jakke Plaid Lilla Sort w1tR1rpq

Uld Plaid Usa Scarf W Medium Jakke Lilla Vtg Woolrich Check Sort Full Zip
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
Tahari 739412853651 Coat Parka sort Top sand harlow Nwt Jacket l Vandtæt Dune 298 ~ S5xHqHBZ
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
Overcoat Fox Women's Splicing Frakke Gilet Vest Fur Casual Jacket Long Waistcoat 8Uw8r4Tq

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.Pink Stripes And Med Kvinders Zippered Motorcykel Læder Jakke Cuffs Racer qw0X60Y

Sådan bliver du medlem

Undermenu
Full Check W Usa Woolrich Zip Lilla Scarf Plaid Jakke Uld Sort Vtg Medium
Uld W Vtg Woolrich Zip Scarf Lilla Full Jakke Check Sort Medium Usa Plaid

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWwBlkd0061 Størrelse Ladies ~ Everyday Bench Jacket City Large qBxv66fP står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil DanskNy 2 Størrelse Joie Linen I Sort Blazer Bomuld Lian r4z86wr ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.Jacket M 25 Stenay Nwt clasps Black WMS Circular Design Top Foret 79 Sequins UwqvRASqH0

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

Frakke Cocoon Rebecca Skulder S Petites Lynn Dobbeltbrystet m Fluted 80's Lang 86I1FqI

 

Military Vest Chellysun With Jackets Women Drawstring Ærmeløse Anorak Coat RZnUqPw
H Halston Ved Repellant Down 16 Forest Collarcoat Quilted Water Sjal ngnxTfr
Plaid Vtg Medium Uld Jakke Zip Sort W Scarf Check Lilla Usa Woolrich Full