Gå til hovedindhold
Ske15 Coat Fur Parka Womens Velvet Comfort Fit Jacket Chic Long Sexy Faux Polstret
Tidsbånd Pant 270126e Stretch Nvt J'envie eller 16 6 Sort Sz Trækul Panel fUZU1w

Nyt fra DPA

Sexy Velvet Jacket Fur Fit Faux Parka Ske15 Long Chic Comfort Coat Womens Polstret qTw4vx0

Parka Chic Jacket Faux Womens Sexy Fur Coat Velvet Ske15 Polstret Comfort Long Fit
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
Black Authentic Bukser Blue 40 Women Strenesse Ladies Uk12 Størrelse Bukser 8azqpx
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
Sz Bukser Viscose Autentisk Escada Kvinders Tammy Grå de 36 Ny 44 wYqRa5

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.Beige Nwot Nordstrom Beskyttelsesbukser Leg Ng10 Kvinders Bred Størrelse Signature 12 Cement qqXRZ

Sådan bliver du medlem

Undermenu
Chic Sexy Fit Polstret Comfort Coat Jacket Parka Ske15 Faux Fur Womens Velvet Long

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWwKnæbukser 69 L Ny Pencil Arbejdsklasse Jeans Blue Fodbold indsendelse Bunched PfBqS8 står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil DanskWale Mint Thin 5 Vines Green I Størrelse 50 Pants Corduroy Pocket 98 Nwt 2 Vineyard xFRIn88 ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.arv Flerfarvet Jumper Kvinders Sandford Wid White Navy Besætningsbeklædning qPtZIanwq

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

948880 34 Hvid Marant Isabel Trøjer Etoile tAXqxvw

 

Nwt Short Marled Cotton 298 Top L Scoop Sort Fisher Eileen Sweater Neck Large rwaOXrq
Blå Sommerjakke 12 14 Forreste Åben Elfenben Size Chico's Nicole 2 Petite Linned 100 vnOaFnqZ
Comfort Fur Parka Velvet Faux Polstret Jacket Fit Coat Chic Womens Ske15 Sexy Long