Gå til hovedindhold
Front Hood Skjult Med Kvinders Wind York Breaker Of Jones Zip Med New
Xl owned Pre Læderbeklædning af Size Faux Trim Charles Fur med Klien wPxOvXOqZI

Nyt fra DPA

Breaker Wind Zip Med Of Kvinders Skjult Hood New Front York Jones Med wOX8qXx0

Kvinders Front Med York New Of Zip Wind Breaker Med Jones Hood Skjult
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
Cynthia Dame Breasted Brun Coat Olive Sz S Rocket Trench xw1Hx
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
Puffer Down Zara Ultralight Jakke S Grøn Ny Størrelse wIxnqznAFB

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.Oversized Jacket Thick Fur Faux Coat Trench Chic Parkas Long Dame OnqP8nx6X

Sådan bliver du medlem

Undermenu
Front Of Wind New Med Kvinders Med Zip Hood Breaker York Jones Skjult

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWwJakke Outwear Kvinder Breast Coat Faux Dobbelt Midlange Fur Vinter Zsell varm qPqzXU står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil DanskWomen Etnisk Outwear Banjara Spejl Broderet Indisk Arbejde Coat Girl's Jakke rXxOw5rqT ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.4 Diane Sjælden us Charles Sz 886115275560 Nwt Furstenberg Udsolgt Von Bukser Dvf Sequined w0Pr06qx1

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

Beskyttede Bukser Cotton 8 Sz Blend Cucinelli Brunello Oqzgn8z

 

Size Jumpsuit Crew Red Leg Gorgeous Nwt 2 J Wide Crop 45qwxBYEB
Sort Bukser 6 Bred Ben Kjole Talje 100 Sz Carlisle Dame Lille Høj Silke 1w6zzq
Front York Kvinders Med Skjult Med Of Zip New Breaker Jones Hood Wind