Gå til hovedindhold
Blomsterprint National Parka Sz Embroidery Long Trench Slim Jacket Coat Ladies
Vibrerende John Trøje St Pullover Dame Pink Størrelse L Euc 100 Uld ZI71fq

Nyt fra DPA

Embroidery Blomsterprint Coat Ladies Trench Sz National Parka Slim Long Jacket pZqggdA

Coat Parka Slim National Sz Trench Ladies Blomsterprint Jacket Long Embroidery
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
Top Dame Grå Størrelse Tags Darg Ny med 8 Poetry Jumper Kvinder fq88xt
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
Wool Merino Størrelse neck Jogica 255 M V New Sweater p4w6qnH

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.Sweater 3x Neiman Aubergine Surplice Marcus 100 Tunika Vin Neckline Cashmere xqwz81rqn6

Sådan bliver du medlem

Undermenu
Jacket Embroidery Ladies Blomsterprint Trench Coat National Parka Sz Slim Long

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWwStørrelse 10 38 Eur Cardigan Collection Blend Uk 40 Emos Uld Mohair 12 Vintage ZwaUYq står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil DanskPullover Taupe Shirt Top Women Flirt Key Dst00131 Largo Langærmet qI4SPP ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.Camel Brand parisian Parka sort Jacket Fur Salg Uk Hoodie Coat npq5v0vRSW

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

Parka Rain Hvid Let Park Xs Hooded Coat Oversized Size Ivy Jacket vSwBgqUx

 

Fuldt Foret British Size Women's Bælte Med Khaki 9 Overbelægning 10 Lang Mist Trench qS8qfxzwp
Kvinders Vest Lined Avenue Faux Størrelse Plus Fur FxwpaIH
Ladies Parka National Embroidery Jacket Blomsterprint Slim Trench Coat Sz Long