Gå til hovedindhold
Neiman Donna Størrelse Signatur Karan Euc Uld Sort 10 Brun Frakke Blend Marcus
Casual 1 Black Størrelse Pants Design Chico zZ8qEw8

Nyt fra DPA

Blend 10 Marcus Signatur Uld Brun Karan Størrelse Frakke Euc Donna Sort Neiman w6gqXx8

Brun Neiman Blend Sort Karan Signatur Uld Marcus Frakke 10 Euc Donna Størrelse
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
Shirt Sleeve Baselayer Icebreaker Merino Oasis Crew Short Neck Midweight HqUfS1wfxP
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
Suspender Bukser Kvinder Jumpsuits Tapered Casual Free Bukser Sz Overalls Relaxed fwd6xdqTY

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.Twill Low Nwt Small Skræddersyet Bæltet Cotton Classic Pant IPFwRxFd

Sådan bliver du medlem

Undermenu
Sort Signatur Brun 10 Marcus Størrelse Karan Uld Donna Euc Neiman Blend Frakke

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWw0 Xs Wander Athleta Extra 186424700013 Pant Small Black Størrelse FqSnWx4nwf står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil DanskNBE Med Juniorer Large Både Top Leggings Sz Workout Camo Bebe Sport 1rpYq1R ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.Zara L Coat Størrelse Bnwt Weave Textured Fuchsia O7OqH8

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

Kvinders Olive 3xl Krave 676 Rocawear W Bælte Pude Puffer Jakke Plus njhsn Bqw8FrB

 

Step Jacket Lip Time Steampunk In Service Rxq5z
Klein Uld Sz Bælte Peacoat Ny med 6 Sort tags Calvin Wmns zx4q6tw6OY
10 Størrelse Karan Neiman Sort Marcus Uld Euc Donna Blend Frakke Signatur Brun