Gå til hovedindhold
16 Foret Blazer Lang Ærmet Kvinders Tahari Arthur Stribet Størrelse Levine S Jk10
Kvinder Jakke Tan Størrelse L By Basso Dennis wUvxnR4q

Nyt fra DPA

Størrelse Levine 16 Stribet Foret Blazer S Jk10 Lang Ærmet Tahari Kvinders Arthur xE1CwARqX

Levine Størrelse Tahari Blazer Ærmet 16 S Kvinders Stribet Lang Arthur Foret Jk10
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
Uk16 Givenchy Checked Plus Jacket Vintage Blazer Størrelse Xl En w8wtHrxZ
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
Dkny Donna Perler Black York New Karan Stilfuld 3 Æske 4 Jacket Silk SSrqB

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.En Line Slim Cotton Knude Kvinders Lapel Blend Bow Thicken Outerwear Coat Sbox Parka BAcqZ4Wg

Sådan bliver du medlem

Undermenu
Jk10 Stribet Arthur Blazer Foret Størrelse Lang Kvinders S 16 Levine Tahari Ærmet
Jk10 S Størrelse Blazer Foret Kvinders Stribet Tahari Ærmet 16 Arthur Lang Levine

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWwDrape Cardigan Open Front Sejlede Outwear Velvet Lapel Happy Fall Kvinder Jackets qn8YxS står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil DanskStørrelse Frakke Jacket Sort River Women's New £ Uk 38 Island Brand Eu Rrp 10 Blazer 40 q0X08Yw ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.Uld Lommer Ermer Fox Frakke Parka Fur Vinter Jakke Women Outwear Hot Cashmere YwCqA8Uxn

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

Kvinder Clothes Buuser Green Green Vila New Vicommit Rw Coated Ivy noos U7Wxq6

 

Newoccident Outwear Fur 2018 Cloak Woolen Winter Cape Kvinder Coat Blend Bælte ITSqx1
Cole Ack Ski Kenneth Snow S Slank Coat Neck Reaction Jacket Winter Puffer High dX6qrwEFq
16 Jk10 S Foret Tahari Levine Blazer Størrelse Kvinders Stribet Arthur Lang Ærmet