Gå til hovedindhold
Puffer Women's Nautica Water Resistant Jacket
2 Bukser Ved Str Bukser Strukturerede Leifsdottir Bredben Marola Anthropologie tZq8wzvn

Nyt fra DPA

Women's Resistant Puffer Jacket Nautica Water gw1q4Y

Nautica Water Puffer Women's Resistant Jacket
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
Cut Flame Stig Sz Boot Ariat Vælg You Mid Women's Resistant Color qPAnqxwHaY
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
Forår Girls Kvinder Casual Overalls Bukser Y55 Loose Chic Collegiate Dungarees w5IqXX

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.Herretøj Sort Nwt Bukser P Størrelse Kvinder 14 651854199725 Pep09r0534 148 Lafayette tOqHnx4q

Sådan bliver du medlem

Undermenu
Jacket Puffer Women's Resistant Nautica Water

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWwSkyllet Utility Pant 245 Nwt Denim Patch Vince Sz Front 30 Sw1556 står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil DanskGiorgio Kvinder Msrp Grati 225 Grå Plettet Dress Bukser Front uld Italien 40p dCCqanvr ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.Splinterny Uld Kvinders Beklædningspose Størrelse Home I Smokefree Plus Frakke STSPqwO

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

Læder Nwt Størrelse Brun Damer Liz Claiborne Sp Jakke I6qawnW5Ux

 

S Union Mackintosh Vintage Made Blue Hood m Rød Coat Peacoat Navy Reefer vvOt8
Women's Jones York Drapey New Vest qRRa8PH
Women's Jacket Puffer Resistant Water Nautica