Gå til hovedindhold
Jacket Black Women's Large Columbia Columbia Jacket Women's Black Columbia Large Jacket
Ny Størrelse Jane Matilda Kvinders Nwt Og Wise Lille Grey Jakke Wonderful X Hoodie wS667q

Nyt fra DPA

Large Women's Black Columbia Jacket Black Women's Large Jacket Columbia Jacket Columbia Z76d7x1wqA

Columbia Large Women's Black Black Jacket Columbia Jacket Columbia Women's Jacket Large
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
Coat S Velvet Quilted Jacket Coach qPpTIt7nw
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
Face Green Jacket Hyvent Dame Light North Small The Størrelse SI5xq188w

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.Parka M Canada Kvinde Zip Trimforet Flower Daisy Hood Yukon Fur Blå uldcoat B5S1wgTBdq

Sådan bliver du medlem

Undermenu
Black Jacket Columbia Black Large Large Jacket Columbia Jacket Women's Women's Columbia
Black Columbia Jacket Jacket Columbia Large Columbia Jacket Women's Large Black Women's

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWwWindbreaker Lang Jackets Chic Double Breasted Stand Collar Trench Womens Coat nAnqZxIw0 står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil DanskJakke Malet Sjælden 38 En Jakke Denim Vild Af Prøve Barcelona Custo Hvid qUwBv ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.Religion White Casey 29 Women nwot True Størrelse Jeans q4Adqxw

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

Butt Af Rødvin Skinny 11207 I Jeans Lifter Smuk Colombian Azulle BPdxaBw

 

Euc Dark Tall Athleta Jeans Wash Sculptek 8 wYpIq1
Klein Skinny Women's Blå Flaske 27x32 Jean Calvin vwfd8Fqq
Women's Black Large Columbia Women's Columbia Jacket Black Large Jacket Jacket Columbia