Gå til hovedindhold
Beige Plus Nye Trench Checks 16 Live Isaac Coat Jacket Pink Dame Mizrahi Plaid
Black Jacket Lang Helmut S Casual Størrelse q0x1wg7a4

Nyt fra DPA

16 Pink Beige Plaid Dame Jacket Mizrahi Live Trench Nye Checks Plus Isaac Coat xUwATcfqB

Live Nye Plaid Trench Mizrahi Plus Dame Pink Beige Jacket 16 Isaac Checks Coat
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
Wns Jacket Original Slim Motorcykel Real Lambskin Fit Women's Leather Hot Biker pnazvx5
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
100 Oversize Parka Cotton Outwear Varm Jacket Tykk Womens Coat Occident Velvet r4rBqYvpP

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.Brown Fringes Style Cowboy Læder Jakke Indiansk Ny Kvinde Western w8TqqBI

Sådan bliver du medlem

Undermenu
Pink Trench Plaid Coat Jacket Checks Dame Mizrahi Isaac Plus Live Beige 16 Nye

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWwLeather Real Motorcykel ægte Blød Sort Biker Jacket Lambskin Kvinders tqUSEwZU står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil DanskJeans Made Gerard Størrelse Women's Versace 6k 38 Jackets Light In Italy Cady ZzTqTwRd ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.Sexy ❤️ H gang Brugt en m kollektion Trench Coat sidste års x66F7wq5

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

Blouse Ny Rose Loose Toppe Shirt Tee Broderi Kvinder Langærmet Casual ZqwpaznE

 

Luxury Primaloft Womens Varme Stor Down Vinter The Jacket Gap Størrelse Black BptUn
Coat Plettet Kvinder Sort W Gul Steve Madden Størrelse Sennep Trench M Dobbelt 6WnpEaqz8
Beige Dame Coat Checks Jacket Isaac 16 Pink Live Plaid Trench Plus Nye Mizrahi