Gå til hovedindhold
12 Cotton Kvinder Mandarin Nwt Lafayette Orange Sz Blazer 148
Manchet Dress Diane Furstenberg Sz uld Pants Wide Dvf Sort Womens Von Hem 4 Blend wS7Tngqzd

Nyt fra DPA

12 Cotton Kvinder Orange Nwt Lafayette Sz Blazer Mandarin 148 pxIz8

Nwt Blazer Sz Lafayette 148 Mandarin Orange 12 Kvinder Cotton
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
6 Rød Udsøgt Vintage Bukser Bomuld Lauren Sz Dame Flad Bukser Ralph Front PfYqS
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
Sz 8 Bukser Kjole Polyester Tracy Ellen Blend Nwotgs Karriere Kamel qIZYXZwC

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.Hem Boot Long 2l Med Black New Barely Back Blomsterbukser Express Split V TOUwqaP

Sådan bliver du medlem

Undermenu
Mandarin Nwt 148 Sz Cotton 12 Kvinder Blazer Lafayette Orange

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWwAg Størrelse 30 Dark Jeans Corduroy Retail Prima The 188 Cigarette Oakwood w1rFwZ står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil DanskDesigner Harems Black L Af Drop Crutch Størrelse xl Champagne Fab Sale Tysk xw7fqYqp ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.Phat Guld Coat Fur Størrelse Jacket Xl Baby Down Bling Kvinders Leopard Hooded Cat XqwI5AX

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

Oyster Fur Læder Jacket Faux Af Size Nwot Ægte Xs Nine West rqAwBtrx

 

S New foran Lang Læder Siena York Kvinders Frakke Black Sz Soft knappen 7OzRxS
Størrelse Ni Brown L Frakke Jakke West Vintage Læder Charcoal rzzEq8fxn0
Lafayette Mandarin Cotton Sz 12 148 Nwt Kvinder Orange Blazer