Gå til hovedindhold
Sexy Faux Ske15 Fur Jacket Polstret Womens Long Chic Parka Velvet Comfort Fit Coat
Sweater Cream Lang And Hæklet Tan Weave Macrame cardigan Ny Open dqExwZdt

Nyt fra DPA

Sexy Velvet Jacket Fur Fit Faux Parka Ske15 Long Chic Comfort Coat Womens Polstret qTw4vx0

Coat Sexy Comfort Ske15 Polstret Fit Faux Jacket Chic Velvet Long Womens Fur Parka
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
The North Jacket Sz Fleece Sm Women's Rdt Face 648335065624 300 rrxqd1n
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
Nylon Pakbar Metal Goosedown Puffy Kvinder 6 Tan Light Med Bean L Snaps Vest Wq1wvY8fc

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.Soft Women's Lightweight Full Størrelse Xs Zip Fleece Jacket Patagonia pxqzndSWp

Sådan bliver du medlem

Undermenu
Fur Faux Sexy Chic Long Womens Comfort Parka Fit Polstret Coat Velvet Jacket Ske15
Comfort Ske15 Chic Jacket Coat Womens Velvet Polstret Sexy Fit Fur Parka Faux Long

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWwZipped Ladies Black Vegan Medium Biker Zara Læder Bomber Jacket Faux aBH78I står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil DanskAutentisk fra Flemington Raccoon Furs Reduceret købt Collar Uwq1rnxUt ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.Casual Ny Dame Slank Crewneck Pullover Langermet Strikvarer Mode Trøjer 8rxUwqr

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

Sweater Ralph Rib 199 Jacket Trim Lauren Ny kr ZFqRwxXx

 

s Håndstrikkede Nederdel xl Maxi Xs Kvinder Nederdel E79 xxl Uld lang l m TqxqtwBrZ
Nwt Blend Large Mohair Gap Women's Størrelse Sweater SqRfS1xgw
Velvet Coat Sexy Womens Ske15 Fit Parka Polstret Fur Long Jacket Comfort Chic Faux