Gå til hovedindhold
Nye Dame Checks Pink Mizrahi Trench 16 Beige Coat Live Isaac Jacket Plaid Plus
Jeans Wash rise Medium 4 Denim Karen Størrelse Mid Skinny Millen Ankel P146 Women's pzqHzwaB

Nyt fra DPA

16 Pink Beige Plaid Dame Jacket Mizrahi Live Trench Nye Checks Plus Isaac Coat xUwATcfqB

Trench Jacket Coat Dame Plus 16 Beige Mizrahi Nye Checks Pink Isaac Plaid Live
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
Klipp 32 Vask Lav New Talje W Ladies Sko Bomuld 789447882409 Jeans Guess 100 Tags Sz Med RWqpzCgnT
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
Laurie Farvet Farve Størrelse Denim Jeans Skinny S Træk Hvid Silke Ankel På Felt rEq67wr

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.Rise Rag Women's High Women’s Ankle 26” 26 Skinny Rag 24 Skinny 24 Bone Jeans Jeans Rise Ankel Inseam Bone High 1wxnw6r5Zq

Sådan bliver du medlem

Undermenu
Nye Dame Plaid Checks Live Jacket Plus Coat Mizrahi Pink Isaac Trench 16 Beige

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWwLace Up Skinny Jeans Størrelse Bnwt Hudson Bukser Raven 32 5HqZP står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil DanskJeans Fleur Distressed Denim Stretch 27 Lis De Udsmykket Skinny Me Størrelse Miss EW1zZqaa ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.Casual Sleeve Efterår Full Color Warm Sort Vinter Women Style Wear Jacket Pink 4w86xp

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

8 Sleeve Nwt Tie Jacket Black Republic Sz 158 Banan wEfHq8Xw

 

Medium 90s Vintage Lavon Pulloverjakke Tracksuit Kvinders Retro Hoodie Swishy adPRT
220 Quiltet Blå Vince Kvinder Størrelse Camuto Frakke Msrp Fald M Grå Damejakke wXWdqAnW6F
Pink Mizrahi Isaac Plaid Checks Trench Plus Beige Nye 16 Jacket Coat Dame Live