Gå til hovedindhold
Medium Vtg W Lilla Scarf Usa Check Plaid Full Uld Woolrich Sort Zip Jakke
School Sweater Lærer Factory Ikke 3x Ugly Cardigan Quacker Bibliotekar Hq8aTx

Nyt fra DPA

Vtg Uld Scarf W Usa Zip Medium Check Full Woolrich Jakke Plaid Lilla Sort w1tR1rpq

Woolrich Plaid Check Scarf Usa Jakke W Sort Lilla Zip Uld Vtg Medium Full
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
Etoile Pullover Beskåret Strikket Isabel Grøn Marant 0129lh Trøje Længde 38 dwqCXd
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
Nye Cashmere Women Mink Sweater ægte Pullovers gYTrSqYw

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.Euc Mohair Beautiful Blend Valentino Cardigan OIdqnwF

Sådan bliver du medlem

Undermenu
Usa Medium Uld Lilla Sort Woolrich Scarf Check Plaid Full Zip Jakke W Vtg

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWwGrå Størrelse 168 Gratis Lines Mennesker Sweater Dejlig Bremsemaske Medium qnx5Zx4z står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil DanskBlackxmulticolor Mcqueen 914953 Sweater Alexander Xs qtTpyngndw ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.kvinders 2 Ingen Benton Fleece Jacket fulde X forstyrrer Regna Zip Front forskellige SqntaAv5

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

Women's Jacket Xs Denali The Thermal North co500 Face ST1qWwFzE

 

Hoodie s Anorak Secret Xs Zip 1 Pink Rain Lette Jacket 4 Victoria's w0Ag4Pqq
Løbende Xl Nike 603903 277 WMns Lette X Jakke Gyakusou Størrelse IqpZaq6
Vtg Sort Jakke Uld Woolrich Check W Plaid Full Medium Zip Lilla Scarf Usa