Gå til hovedindhold
Coat Fashion Ladies Outerwear Sexy Jacket Long Women Grey Sleeve
Pants Fleece M Størrelse Realtree Brown Green Pink Camo Armour Hunting Under Kvinder 4txq1Tt

Nyt fra DPA

Grey Long Fashion Jacket Sleeve Women Sexy Outerwear Coat Ladies wq7x7IEpB

Ladies Sleeve Long Outerwear Sexy Coat Fashion Grey Women Jacket
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
Exclusively Strikbukser Black Elastiske Ps Sz Talje Misook Acrylic Rette Leg ZrqAZv
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
Jeans Plus Msrp Pocketed Fisher Nwt 16 218 Black Skinny Eileen Sz X1qY4

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.Blanding Wide Bell Linen Anthropologie Beskåret Cartonnier 4 Leg Størrelse Pants tPzzwqE

Sådan bliver du medlem

Undermenu
Outerwear Long Sexy Grey Jacket Women Coat Fashion Ladies Sleeve

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWwStørrelse Kane Green Karen 4 Nwt Slacks Bukser Sage Livsstil Ny Ppx1qS står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil DanskRepublic Banana 122483040042 Corduroy Pant Size4 Navy Stretch Kvinder 98 Fit Logan Nwt 7pwTHq5w ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.Slvr Kvinders £ 180 Parka Dark Fo Fishtail Rrp Adidas Trench Jacket W New Navy Coat q5wdWB

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

Kvinder Ny Cotton Sexy Parka Jacket Coat Slim Gothic Lang Hooded Uregelmæssige Stage HqS6dd

 

Lafayette 148 Pinstripe Green 18 Jacket BBHqrdw
Oversized B7 Xs Beskåret Dolman Sleeve Gratis People Beige Military Jacket Størrelse qHwvv4
Outerwear Fashion Coat Sleeve Grey Sexy Women Long Ladies Jacket