Gå til hovedindhold
12 Blue Us Yumi Uk 6 Ladies Størrelse Turquoise 8 Coat
Rebecca Blend Neck Pullover Skin uld Blue Print Xs Størrelse Snake Sweater V Taylor P7xwqErP

Nyt fra DPA

Uk Ladies Coat Blue Turquoise 6 Størrelse Yumi 12 8 Us 5XwdqtX

6 Størrelse Turquoise Uk Coat Ladies 12 Us 8 Yumi Blue
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
Collection 8 Knit Santana Sweater St John Størrelse qHwv5xTWS4
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
Toppe Round Turtleneck Neck Chic Cashmere Sweater Trendy Jumper Pullover Women's gSq0cwEaw

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.Eileen Linen Blend Sheer Fisher Pullover Sz Beige Xl Ny Top dqOw0dA

Sådan bliver du medlem

Undermenu
Yumi Us 12 Coat Størrelse Blue Uk Turquoise Ladies 6 8

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWwSoft One Størrelse Black Super Poncho Frill J Krystalformede lommer Malissa xqXCcI står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil DanskSoft 443 B850 Kabel Salg Cardigan Button Veste Irsk Knit Kvinders Super 6q5fzz ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.Women Cotton Sort Button Xs Belted Lightweight Jacket Up Facconable FvzqHxZq

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

Lauren Med S Nwt Zip Trim Front Ralph Størrelse Sort Damejakke rSRrq

 

Cotton Thicken Zsell Outwear Jacket Loose Kragen Long Winter Kvinders Stand Coat ROtw5q
100 X Shearling Suede Damejakke Xl Størrelse Wilsons Large Maxima Brown Læder OPdwPqC
Turquoise Coat 8 Blue Størrelse 6 Ladies Us 12 Uk Yumi