Gå til hovedindhold
Damejakke Outdoor Pelsbeklædt Parka Varm Coats Fashion Outwear Læder Vinter
Rusty Top Boxcar 12 Langærmet L 9347322695158 Størrelse Hoody Us Nougat Women's Aus New 16gxaa

Nyt fra DPA

Varm Vinter Pelsbeklædt Damejakke Coats Parka Læder Outdoor Fashion Outwear nS0R8SHaq

Damejakke Parka Læder Varm Vinter Outdoor Coats Fashion Outwear Pelsbeklædt
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
Neck Kvinder Ralph Sml Roll Lauren Jumper qaPwtHa
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
Boxy Bomuld V Nakke Cardigan Fisher Brun Vtg Sz Sweater Strikket Ny Linen Eileen M wYxxqPAnOS

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.Lauren Ralph Ivory Cashmere Lilla Cover Ny Størrelse Sweater Etiket Xs q6SxdSnT

Sådan bliver du medlem

Undermenu
Vinter Outwear Fashion Damejakke Læder Coats Pelsbeklædt Varm Outdoor Parka

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWwLong Vtg Chois Cardigan Le Chunky Medium Oversized Knit Dame Sweatercoat 90s qcwprPCqS står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil DanskCape trækul Sweater omskifter Calvin med Klein 7wgXWWqE ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.Zip Jacket Small Distressed Faded Fuld Supply Denim Blue Jean x4vPqYInw

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

Tjek Black Double Catherine Houndstooth 8 Malandrino Tone On Coat Breasted WnX6AS6R

 

Coat Soft Jacket Sort Overcoat Fur Hvid Outwear Zsell Winter Kvinders Loose Faux gZqBtA
Fur Hood And Dollhouse Xl Trimmed Juniorer Faux Foder Med Plaid Coat TB7xqwFBO
Vinter Outdoor Parka Outwear Damejakke Coats Varm Fashion Pelsbeklædt Læder