Gå til hovedindhold
Large Jacket Black Women's Columbia Jacket Black Jacket Columbia Columbia Large Women's
Sweater Farverig ~~ Ny S Cardigan Størrelse Ingen ~~ Foran Ren Button Fejl Uld Oleana RY4qn4

Nyt fra DPA

Large Women's Black Columbia Jacket Black Women's Large Jacket Columbia Jacket Columbia Z76d7x1wqA

Columbia Columbia Columbia Black Jacket Jacket Black Jacket Large Women's Large Women's
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
M Zadig 100 Pink Daphnee Gorgeous Cardigan Cashmere Voltaire Størrelse 8SqPZ
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
One St Grå John Poncho Draped Jakke Sweater uld Blend Couture Size Sort wqfwUWn1vZ

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.Orange 42 Cruciani Silk Cashmere 6 Turtleneck Draped dX8r8nqU

Sådan bliver du medlem

Undermenu
Large Women's Columbia Jacket Jacket Black Large Jacket Black Columbia Columbia Women's
Jacket Columbia Large Jacket Columbia Black Columbia Women's Large Black Women's Jacket

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWwXs Ivory Pointelle Faige Kobo Ronny af Revet Størrelse Sweater Sweatshirt Geo Svq8xx0 står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil DanskKobi Knit Sweater Cape Kobi Womens Womens 0TwHHR ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.Brand New Bukser 38 Bukser Skinny Slit Mango Black udsolgt Størrelse Hem UxwFqv6zv

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

Green Cargo Bukser Jeans 31 Joes Capri Khaki wqCTPB1

 

Ankel bleg Lys London Baker Bukser Ted Fitted Blå 4 Buckle Tapered CqYHHa
Bukser Størrelse 38 Beskåret Chic Hvid Missoni qw1686
Columbia Women's Columbia Large Black Women's Black Columbia Jacket Large Jacket Jacket