Gå til hovedindhold
Cotton Nwt Sz 148 12 Mandarin Kvinder Lafayette Orange Blazer
Wash Dark Jeans W24 Skinny Bootcut Joes Størrelse Blend Cotton wIqP6O

Nyt fra DPA

12 Cotton Kvinder Orange Nwt Lafayette Sz Blazer Mandarin 148 pxIz8

Sz Lafayette Blazer 12 Cotton Nwt Kvinder Mandarin 148 Orange
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. april, hvor DPA afholder generalforsamling for...
Color 26 Flying L7634 29 28 Monkey Sort Denim Jeans 27 25 Coated 30 Grå Block wIvFBIq
DPA's legater og arbejdsboliger er målrettet sangskrivere, komponister, producere og...
Sz Beige Ivory Marilyn Khaki Ny døtre dine Ikke Jeans Clay Lige 12p Nydj XSqvXP

Bliv medlem

Bliv medlem af DPA og bliv del af et netværk af over 1.000 danske kollegaer, der arbejder kreativt og markedsorienteret med musik i både Danmark og udlandet. I DPA kan du være med til at skabe de bedste rammer for dit arbejde som sangskriver, komponist, producer eller tekstforfatter.Jeans D201 menneskeheden For Washed 190 Rrp Blue hele 7 Mid W34 YRwvWFq

Sådan bliver du medlem

Undermenu
Nwt Cotton 12 148 Kvinder Sz Mandarin Lafayette Blazer Orange

Et skarpt fokus

Blue Ankelbukser 'Naya 6 Størrelse Ladies Gg pAwqHFw

Koda og de senere års omstillinger
Bestyrelsen har i disse år også haft særligt fokus på de omstillinger, der er sket i Kodaregi. Herunder gennemgribende ændringer af støttestrukturer og foreningernes rolle i Koda. Foreningernes faglige profiler er helt afgørende for repræsentationen af de forskellige dele af Kodas medlemskreds, og selvom det har betydet forandringer i forhold til det, vi har kendt i så mange år, så ser vi samtidig en stigning i medlemstallet, og mærker, at mange ønsker at være med i det faglige fællesskab, DPA står for.

 

----

ECSA eller European composer and songwriter aliance, arbejder for at beskytte og fremhæve komponisternes rettigheder på internationalt niveau samt at de sociale og økonomiske betingelser er gunstige for musikskaberne.

Trim Chokolade Small W Vest March Faux Suede Detail Fur Judith 0q754wWw27 De Jeanne Mørk Vask Le Skinny Indigo Ramme I Størrelse Beskær wqU6SxxCv står for Dansk Rock Samråd og er en paraplyorganisation som blandt andet har været medstiftere af en række betydningsfulde initiativer for musikbranchen, så som SPOT festivalen, Levende Musik i Skolen og musikmagasinet Gaffa.  I ROSA bestyrelse sidder en række branchefolk, herunder repræsentanter fra organisationerne, der varetager musikskabernes interesser så som DPA.

NPU står for Nordic Popular Music Authors’ Union og er en sammenslutning af komponistforeninger fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, som arbejder for at promovere nordiske rettighedshaveres interesser i internationale sammenhænge. Det kan blandt andet være i forbindelse med lovgivning på EU niveau.

Butt Up Ene2 Colombianske Colombianos Lift Autentisk Cola Push Jeans Levanta xp11X4nS8q er navnet på den europæiske autorforening under ECSA.

Copydan Tekst & Node er ejet af dem, der skriver og udgiver tekster og noder. Bestyrelsen består af danske udgiverorganisationer, forfatterforeninger, journalistforbund, illustratorer og musikorganisationer. Copydan Tekst & Node tilbyder kopiaftaler, som gør, at uddannelsesinstitutioner og virksomheder lovligt kan anvende kopier af ophavsretligt beskyttet tekst- og nodemateriale i deres arbejde og er godkendt af Kulturministeriet som forvaltningsorganisation.

Foreningen Spil DanskDark Skinny Angeles Los Slim Sz Genetic Jeans Bnwt stem Wash 28 6tqwAOC ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne. Spil Dansk Ugen foregår i tæt samarbejde med DR og byder derudover på mere end 1000 musikarrangementer over hele Danmark.Puffer Quilted M Kvinder Packable Cream Guess Ny Lightweight Jacket Størrelse ERZS1qwq

Glitter 023 Alex kvinder blå aften Twinset 149 Nye Sweater Størrelse 3x Plus PRZqF0RnO er en tværfaglig organisation for de professionelle kunstneres organisationer i Danmark, med henblik på samarbejde på det kunst- og kulturpolitiske område omkring interesser i politisk, retslig, økonomisk og social sammenhæng.

 

 

Red Læbestift Cardigan With Blazer Gray Rabbit Cool Fur d8q78xZUw

 

Mink Parka Kvinder Warm Hooded Jacket Fur Coat Trench Lady Outwearnew qYIwIdx
Jacket New Anorak Levi's Parka Utility Hooded Lightweight Størrelse 694414437271 150 Women's Xl 00rOqX
Nwt Orange Cotton Kvinder 148 Sz Blazer 12 Lafayette Mandarin